top of page

Meer over Sarah

Complementary Alternative Medicine - therapeut, BaCAM, voedingsdeskundige en mama van 3 kids

 

Mijn visie

Voor mij staat een holistische benadering van fysieke en mentale gezondheid centraal. Leefstijl, (familie)ziektehistorie, beweging, mentale en spirituele instelling, stress management en voeding bepalen gezamenlijk hoe jij in je vel zit. Gezondheidsvragen of klachten worden daarom m.b.v. een persoonlijk behandelplan op basis van die onderdelen behandeld en niet alleen op basis van de ziektesymptomen.

Mijn achtergrond

Mijn hele leven ben ik al geinteresserd in voeding en gezondheid en gefascineerd door de kracht en het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Na het afronden van mijn universitaire communicatiestudie, ben ik al gauw verder gaan studeren om hier meer over te leren. Ik heb de 6-jarige HBO-opleiding Complementary Alternative Medicine afgerond, waarin ik me heb gespecialiseerd in fytotherapie (kruidengeneeskunde), natuurlijke voeding en darmdiagnostiek.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NWP en komt in aanmerking voor vergoeding van zorgverzekeraars.


Traditie meets wetenschap
In deze moderne natuurgeneeskunde-opleiding heb ik geleerd om ‘evidence-based’ te werken. Dat betekent dat ik gezondheidsklachten zoveel mogelijk behandel op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten in voeding, voedingssupplementen en geneeskrachtige kruiden.

bottom of page